TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Gaziantep’te bıçaklı saldırıya uğrayan YENİ Parti Milletvekili Melih Meriç’e geçmiş olsun dileklerini iletti.
(ANKARA) – TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Gaziantep’te bıçaklı saldırıya uğrayan YENİ Parti Milletvekili Melih Meriç’e geçmiş olsun dileklerini iletti.
Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’e yönelik saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şiddetin hiçbir gerekçesi, mazereti ve meşruiyeti olamaz. Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak her türlü şiddetin karşısında durmaya devam edecek; saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumluların hukuk önünde hesap vermesi için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.
Aksaray Manşet, Kapadokya’nın kapısından yükselen güncel manşetleriyle Aksaray’da yaşanan gelişmeleri yakından takip eden, şehrin gündemini hızlı, tarafsız ve güvenilir şekilde okuyucularına sunan güncel bir haber platformudur.
Yorum Yap