DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hacı Bektaş-ı Veli’nin vefatının yıl dönümü dolayısıyla, “Bizlere bıraktığı sevgi, kardeşlik ve birlik çağrısı bugün de çağımıza ışık tutmaya devam eden Hacı Bektaş-ı Veli’yi Hakk’a yürüyüşünün yıl dönümünde rahmetle anıyorum” mesajını paylaştı.
(ANKARA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hacı Bektaş-ı Veli’nin vefatının yıl dönümü dolayısıyla, “Bizlere bıraktığı sevgi, kardeşlik ve birlik çağrısı bugün de çağımıza ışık tutmaya devam eden Hacı Bektaş-ı Veli’yi Hakk’a yürüyüşünün yıl dönümünde rahmetle anıyorum” mesajını paylaştı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından Hacı Bektaş-ı Veli’nin vefatının yıl dönümüne ilişkin paylaşım yaptı.
Babacan, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Bizlere bıraktığı sevgi, kardeşlik ve birlik çağrısı bugün de çağımıza ışık tutmaya devam eden Hacı Bektaş-ı Veli’yi Hakk’a yürüyüşünün yıl dönümünde rahmetle anıyorum.”
Aksaray Manşet, Kapadokya’nın kapısından yükselen güncel manşetleriyle Aksaray’da yaşanan gelişmeleri yakından takip eden, şehrin gündemini hızlı, tarafsız ve güvenilir şekilde okuyucularına sunan güncel bir haber platformudur.
Yorum Yap