Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 103’üncü yılı dolayısıyla düzenlenen kutlamalar, bu akşam sanatçı Göksel’in konseriyle devam edecek. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek konserde Göksel, sevilen şarkılarını Manisalılar için seslendirecek.
(MANİSA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 103’üncü yılı dolayısıyla düzenlenen kutlamalar, bu akşam sanatçı Göksel’in konseriyle devam edecek. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek konserde Göksel, sevilen şarkılarını Manisalılar için seslendirecek.
Manisa’da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları devam ediyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Göksel konseri, bugün saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, tüm Manisalıları bu özel akşamda Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmaya çağırdı.
Aksaray Manşet, Kapadokya’nın kapısından yükselen güncel manşetleriyle Aksaray’da yaşanan gelişmeleri yakından takip eden, şehrin gündemini hızlı, tarafsız ve güvenilir şekilde okuyucularına sunan güncel bir haber platformudur.
Yorum Yap